Om oss

I 2017 ble Scandidact eneforhandler av RealityWorks-sortimentet i de nordiske landene, deriblant også den populære RealCare Baby®. Et økt fokus på foreldreevner og familieplanlegging har allerede gjort RealCare Baby® til et populært læringsverktøy. 

I 2018 ble Scandidact eneforhandler av iSandBOX i de nordiske landene. Et økt fokus på fremtidens muligheter innen digital branding og mediedidaktikk har allerede gjort iSandBOX til et populært verktøy innen både læring, terapi og underholdning. 

Scandidact er en moderne virksomhet med tre forretningsområder. Kundene våre er primært i Danmark, men vi eksporterer også produktene globalt. Målet vårt er og har alltid vært å levere og vedlikeholde kvalitetsprodukter der design og brukervennlighet går opp i en høyere enhet. Vi er stadig på utkikk etter nye produkter som kan komplementere dagens sortiment. Så har du en idé eller et produkt som kan være interessant for oss, ber vi deg ta kontakt. 

Biologi – Natur/Teknologi: Scandidact har siden 1969 vært en aktør på dette markedet, der vi selger til det offentlige, industrien, men også til private. 

Biovitenskap: Dette forretningsområdet ble lagt til i 1972, da vi begynte å selge forskningsutstyr til det offentlige samt ledende danske virksomheter. 

Helse: Det nyeste området, etablert i 2002. Her er kjernekompentansen anatomiske modeller og simulatorer til det offentlige samt industrien. 

Litt historie
Scandidact ble grunnlagt i 1969 av konservator Ole Nielsen, som drev med salg av undervisningsmateriell – primært til biologi – på alle nivåer, fra barnehager til videregående, tekniske skoler, naturskoler, sykehus og universiteter, samt private virksomheter. Han drev virksomheten med suksess og overdrog i mai 2011 sitt livsverk til nye eiere.